Fawlty Towers: The Play звезди Адам Джаксън-Смит като Базил (в центъра,

...
Fawlty Towers: The Play звезди Адам Джаксън-Смит като Базил (в центъра,
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО Вицове за германците, гъши стъпки - всичко това все още е в модерното рестартиране на Fawlty Towers, разкрива Джон Клийз. Но има една обидна сцена, която той трябваше да намали...

Fawlty Towers: The Play звезди Адам Джаксън-Смит като Базил (в центъра, отзад), Анна-Джейн Кейси като Сибил ( вдясно), Хеми Йерохам като Мануел (в центъра, отпред) и Виктория Фокс като Поли (вляво)

Това е задоволително почтено, като се има поради, че Базил е определен за най-популярните комични герои на всички времена. Fawlty Towers също е считан за съвършения ситком, не на последно място тъй като имаше единствено 12 експертно направени епизода през 1975 година и 1979 година, тъй че в никакъв случай не е имал шанса да избухне.

Cleese е вплел три от тези епизоди – The Hotel Inspectors, Communication Problems и The Germans – с цел да направи нова пиеса. Последният вижда по какъв начин Базил стъпва из хотела след удар по главата и крещи на всички да не загатват войната (която към момента беше жив спомен в тези дни), до момента в който прави хитлеристки мустаци и нацистки привет и кара гостите си до сълзи.

Клийз си спечел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР